Isuäratavad pannkoogid

Aastaga muutub nii palju. Muutud ise inimesena, tegeled uute asjadega, suhtled uute inimestega, jätad osa inimesi eelmisse aastasse, vahetad kooli või eriala, leiad armastuse, kaotad armastuse, üks hetk oled esineja ning järgmine hetk juba pealtvaataja.

Täpselt aasta tagasi panin ma oma südame ühes oma keha ja mõistusega Roosade Kääride moeüritusse. Jah, siis olin ma justkui esineja ja osa tiimist, aga see aasta istusin ma pealtvaatajate hulgas. Ma arvan, et mu süda lõi siiski enne ürituse algust kiiremini kui nendel kenadel õhtujuhtidel, aga andekate noorte loomingut vaadates valitses minus rahu – see pisikene järelkasv sai hakkama igati südame – ja maalähedase üritusega.

See võib kohati halvasti kõlada, aga seda üritust vaadates tekkis minus ka teine tunne – hüvasti gümnaasium, aitäh ülikool. Soe oli näha kõiki tuttavaid nägusid ja meenutada seda, kuidas lugematul arvul sai tunde panustatud ja kohvisid joodud, et järjekordne üritus teha või siis läbi raadiosaatjate üksteise peale karjutud, sest kollektsioonid olid lava tagant kadunud, žürii oli valesse tuppa juhatatud ja mõni tiimiliige otsustas enne ürituse algusust üldse õhku haihtuda. Nüüd on need kohustused edasi antud ja iseendal valdab veel parem tunne liikuda edasi uuel leheküljel, et saaks valmida uus peatükk selles uues raamatus.

Möödunud laupäev ei lennutanud mind aga peale üritust koju magama, vaid hoopiski kahe-kolme väga armsa inimesega linna. Too õhtu kaalusid need inimesed kõvasti üle joomise ja kluppi mineku, sest juttu jätkus poole neljani hommikul ja naerda sai isegi pisarateni! Eriline pluss oli veel järgmine hommik, mil pannkoogid tundusid tõesti isuäratavad, sest puudus pohmakas ning tappev peavalu. Veelkord aitäh, semud!

ps! Hoia häid inimesi enda elus!

ps! Ole iseenda raamatu autor!

Täiskirjutatud lehekülgi,

Lily

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s