Jälle üks roosa mull

Ma ei usu, et ma olen ainukene inimene, kes on märganud ilma mõju meeleolule. Viimane nädal on päike säranud iga hommiku mu toa aknast sisse, naeratus mu näol on püsinud päevast päeva ja motivatsioon asju teha on suurenenud. Jah, ma tõmbasin eile isegi jooksudressid selga, panin kõrvaklapid pähe ja tegin kiirema tiiru ümber kvartali. Need viimased meetrid nägin ma välja küll nagu hingamisraskustega krabi, aga ma olin uhke enda üle, sest iga treening loeb ju!

Hollandlased on väga stiilsed inimesed. Viimased päevad olen ma seotud olnud ühe filmiprojektiga, mille tõttu ma olen saanud käia poest poodi ja uurida oma aina halveneva silmanägemisega *pimedas Netflixi vaatamine on saatanast* erinevad rõivad, ehiteid kui ka jalanõusid. Kui leida üles õiged tänavad, siis võid sa sattuda kõige moekamatega kaltsukate, armsamate ehtepoekeste, ropult kallite riiete või särtsakamate jalanõude otsa. Need poed ja inimesed on andnud mulle, jah mulle, soovi minna shoppama. Miks ma ise imestunud olen? Sest ma olen täielik põmmpea, mis puudutab riideid ja poodlemine tekitab minus ainult stressi. Ma jõuan ikka ja jälle ringiga tagasi oma valgete t-särkide ning mustade teksaste juurde, aga ülikool on muutuste aeg ja ma üritan anda endast maksimumi, et leida see nädalavahetus enda riidekappi vähe isikupäraseimaid riideid. Muidugi mängib siinkohal motivatsiooni hoidmise puhul rolli ilm!

Kui rääkida veel muutustest, siis on mul viimasel ajal tekkinud soov saada lahti enda “multitaskingu oskusest”. Kahjuks või õnneks pean ma teile südamele panema, et sellist asja ei eksisteeri. Gümnaasiumist alates pole olnud mul enda arvates olnud mingit probleemi rääkida telefoniga, süüa võileiba ja googeldada samal ajal kinokava arvutist. Ma ei andnud endale aga kunagi aru, et kõiki neid asju kippusin ma seepärast tegema poole persega. Ma väga vabandan, kui ma rikkusin selle roosa mulli ka teie jaoks, aga nii see tõesti on. Edaspidi soovin ma tunda palju rohkem naudingut hästi tehtud asjadest ja keskenduda vähem rööprähkemisele, mis kokkuvõttes kipub tekitama palju tegemata asju. Ma loodan, et ma pole ainuke, kes liigub tibusammudel selle eesmärgi poole!

ps! kui edaspidi valad kohvile koort, siis ära räägi teise käega telefoniga!

Päikest,

Lily

 

 

 

 

 

 

 

One Comment Add yours

  1. Mart says:

    Ehee, vanasti oli naiste tugevus multitasking, ehk rööprähklemine (lapsed, söök, töö, jne.); ja meeste ajude asemel väikeste ning ainult ükshaaval lahtikäivate sahtlite kogum. Nüüd on kõik vastupidi.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s